Cégünkről
Hétfő-Péntek: 9:00 - 17:00
Szombat-Vasárnap: ZÁRVA
(22) 507-415


Tevékenységünket 2002-ben főleg a lakosság kiszolgálása területén, bel -és kültéri ajtók értékesítésével kezdtük. Több éves múlttal rendelkezünk a hazai piacon, de az anyavállalat is 14 éves tapasztalattal bír, szinte Európa összes országába szállít. A magánerős piacot a mai napig is tevékenységünk fontos elemének tekintjük.


Cégünk nagy hangsúlyt helyez arra, hogy minél alaposabban megismerje leendő üzleti partnereinek elvárásait és igényeit. Nem az eddigi beszállítók kiszorítása a célunk, hanem alternatívát kívánunk nyújtani, ha esetleg új partnert keresnek, vagy ha a későbbiekben problémák merülnének fel eddigi kapcsolataikban. Úgy gondoljuk, jó, ha tudnak azokról az előnyökről, amit társaságunk Önöknek tud ajánlani, és megismerik azokat a lehetőségeket, amitől eddigi partnereink megelégedettek lettek.

A cégünk egyike azoknak, akik a legnagyobbak a "PORTA" termékek értékesítése területén az országban.

Társaságunk különös figyelmet fordít a partnerei számára leggazdaságosabb konstrukciók kidolgozására és kialakítására. Cégünk független, külső partnerként elsősorban a megrendelő érdekeit szem előtt tartva dolgozik. A társaság Önnek biztosítja ajánlatával a döntése szabadságát, szükség esetén függetlenek lehetnek eddigi elkötelezettségeiktől, kényelmetlenné váló kapcsolataiktól, kényszerű üzleti viszonyaiktól. Javasoljuk Önöknek, hogy ismerkedjenek meg ezen a téren szerzett többéves tapasztalatainkkal.


Fehérvári Ajtó Kft.

Társaságunk felelősséget érez a korrekt, megbízható kapcsolatok ápolására, amivel egyébként eddigi partnereinknek is felelősséggel tartozik.

Cégünk specializálódott a fa, műanyag, fém, ipari, tűzgátló, hanggátló nyílászárók forgalmazására, beépítésére és régi fa szerkezetű nyílászárók felújítására.

Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink segítségével minden megrendelői igényt ki tudunk elégíteni.

Jelszavunk: "Semmi nincs kizárva!"

 

Fontos hírek

AKCIÓ

Az akció érvényes a készlet erejéig

Bővebben...

Elérhetőség

Címünk és telefonszámunk a következő:

Cím: 8000 Székesfehérvár, Hadiárva u. 2.
Telefon: 06-22-507-415

Mobil: 06-20-566-8831
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Web: www.fehervariajto.hu